Birdsview Solutions Lijnen

Het Platform

Birdsview Solutions is het meest gebruiksvriendelijke én klantvriendelijke platform voor het aanbieden van verduurzamingsproducten.
Wij bieden jou alle tools binnen het verkoopproces om klanten gemakkelijk te bedienen en commercieel succesvol te zijn. Je kunt je klanten een volledig transparante en foutloze aankoopervaring bieden wat voor hogere conversies en lagere uitval zorgt. Voor verkopers bieden we de meest gebruiksvriendelijke salesflow om zo effectief mogelijk te kunnen verkopen.

Birdsview Solutions in vogelvlucht:

Slide 1
Birdsview Solutions Dashboard

Klantportaal:

Birdsview Solutions is het meest gebruiksvriendelijke én klantvriendelijke platform van Nederland. Daarom heeft iedere klant haar eigenklantportaal waarin zij 24/7 inzicht in hun aankooptraject kunnen volgen, de mogelijkheid hebben om vragen te kunnen stellen of om te kunnen schakelen met hun installateur.

Screenshot systeem

Slide 1
Birdsview Solution platform tablet

Screenshot systeem

Selecteren dak:

Birdsview Solutions werkt met de nieuwste technologieën om foutloos het meeste optimale legplan voor de klant te bewerkstellingen. Zo wordt het aantal panelen dat op het dak geïnstalleerd wordt perfect op het verbruik afgestemd tegen minimaal stralingsverlies.

Slide 1
Birdsview Solutions offerte

Offertes vergelijken:

Bij Birdsview Solutions kunnen klanten offertes van gecertificeerde installateurs vrijblijvend met
elkaar vergelijken op: prijs, kwaliteit en verwachte installatiedatum.

previous arrow
next arrow

Daarom zijn wij het meest gebruiksvriendelijke verduurzamingsplatform:

Omzet optimalisatie

Ons systeem is er op gericht om u te helpen een zo hoog mogelijke conversie te behalen en uitval te minimaliseren. Samen met een passende vergoeding helpen wij u met een interessant verdienmodel.

Altijd en overal inzicht

U krijgt toegang tot verschillende sales dashboards zoals: salesfunnel, verkochte orders en omzet per productgroep. U krijgt inzicht op verschillende niveaus zoals team of productniveau, maar ook inzichten per individuele verkoopmedewerker.

Allround-support

Wij geven verkopers alle ondersteuning om commercieel zo succesvol mogelijk te zijn. U kunt denken aan: product- en salestrainingen, relevante marktinformatie, dashboarding en strategisch advies.

Gemakkelijke CRM-integratie

Onze portal is op een eenvoudige manier te koppelen met andere systemen. Neem contact met ons op om de integratie mogelijkheden met uw systeem te bespreken.

Uw eigen huisstijl

U verkoopportal is in uw eigen huisstijl in te richten. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en herkenning voor uw verkopers.

Veilig

Onze portal is beveiligd volgens de laatste standaarden. Met onze ingebouwde databeveiliging en twee-factor-authenticatie zullen al uw klantgegevens altijd en overal beschermd zijn.

Compliance: Eerlijke en transparante verkoop is de nieuwe standaard

Wij geloven dat een kundige verkoper commercieel succesvoller is. Ons platform stelt verkopers in staat om op een eerlijke, transparante en foutloze manier duurzaamheidsproducten te verkopen. Daarom verzorgen we voor iedere verkoper training en certificering. Zo helpen wij verkopers het beste uit zichzelf én uit hun klanten te halen. 

Birdsview Solutions Lijnen

Word partner bij het meest klantvriendelijke verduurzamingsplatform van Nederland